!! RG BOUWMACHINES & TRAILERS TRADERS SLUITEN VOOR DE ZOMERVAKANTIE VAN 15/07 TEM 02/08 !! MAANDAG 05/08 ZIJN WE TERUG VAN DE PARTIJ

Grote voorraad 

Importeur en distributeur van Raimondi & Montolit  

Eigen Onderhoudsservice 

RG Bouwmachines

RG Bouwmachines,  al sinds 1956 uw specialist voor alles op het gebied van tegels zetten en vloeren leggen. Bij ons kan je terecht voor de professionele A-merken zoals Raimondi en Montolit met 24 maanden garantie en in huis hersteldienst. U vindt bij ons een volledig gamma van tegelzaagmachines, sponskuismachines, dwangmengers, machines om pur te schuren en invoegmachines. Of bent u op zoek naar plaatsingsmateriaal voor XXL tegels? Een nieuwe tegelsnijder, diamantschijf of voegbord? Wij hebben het allemaal op voorraad voor u. We staan voor u klaar met advies op maat van wat u zoekt.
Onze jaren ervaring en contact met de tegelzetter en vloerder is een constante informatiestroom die we graag met u delen.  RG Bouwmachines, We focus on quality & service

 

Officiële Raimondi Tegelgereedschap verdeler

Raimondi en Montolit zijn de  A-merken voor alles wat professioneel tegelgereedschap, tegelzaagmachines, diamantzaagbladen, tegelsnijders en diamantboren is.  Montolit staat bekend om zijn hoge kwaliteits Masterpiuma tegelsnijders waar u alle tegels perfect mee kan versnijden. Ook vindt je in hun gamma diamantzaagbladen voor ieders budget of toepassing. Nat diamantzaagbladen voor alle zaagmachines van 180 tot 350 diameter en droogzaagbladen van diameter 85 tot 125 voor alles merken van slijpmolens. Raimondi staat bekend om hun doordachte, budgetvriendelijk machines en tegelgereedschap en tegelzaagmachines van de hoogste kwaliteit.

U geniet van 24 maanden garantie op alle Raimondi als Montolit machines.

Gereedschap online kopen

Het is van groot belang om het juiste gereedschap voor de juiste toepassing te kiezen.

Een lijmkam voor mozaïeken heeft een andere vertanding dan een lijmkam voor 2cm dikke tegels.

Voor groot formaat tegels is het bijvoorbeeld beter om een tegeltriller aan te kopen dan een rubberen witte hamer. Sponskuisbakken zijn er in verschillende afmetingen en afwerking, afhankelijk van het type werk dat er moet gebeuren Bij RG Bouwmachines kan je zowel online als in onze fysieke shop tegelgereedschap kopen. U vindt er alle machines, gereedschappen voor het plaatsen, versnijden en voegen van tegels, natuursteen, graniet,…

 

Tegelzaagmachine online kopen

Een zaagtafel of tegelzaagmachine is een grote investering, het is dus van belang dat u zichzelf goed informeert. Zoekt u zaagmachine voor zowel vol keramische als natuursteentegels, of wil u ook kleiklinkers en kasseien verzagen? Welke zaaglengte en zaagdiepte zijn voor belangrijk? Moeten er brede stukken verzaagd worden, dan zijn extra zijtafels de ideale oplossing. Is makkelijk in en uitladen van een tegelzaagmachine van belang, dan zijn onze Montolit en Raimondi zaagtafels de perfecte macht voor u. Bij RG Bouwmachines vindt u voor elke toepassing wel de juiste zaagmachine.

 

Tegelsnijders online bestellen

Tegelsnijders zijn een must voor elke tegelzetter. Bij RG Bouwmachines bieden we enkel A-merken aan waaronder Montolit, Raimondi, Rubi, Tomecanic en Kaufmann. U vindt er voor elke toepassing de juist manuele tegelsnijder.  Van klassieke faience wandtegels en vol keramische vloertegels over parkettegels of vol keramische terrastegels tot groot formaat tegels. Er zijn tegelsnijders van 36cm snijlengte, 45cm snijlengte, 55cm snijlengte, 63cm snijlengte, 75cm snijlengte, 131cm snijlengte, 161cm snijlengte of zelfs 320cm snijlengte. De elektrische tegelsnijders van Montolit en Raimondi bieden een perfect alternatief op de klassieke manuele tegelsnijders, de perfecte combinatie van de perfecte zaagsnede en bijna overal inzetbaar.

 

Zaagbladen online bestellen

Goede diamantzaagbladen maken het verschil in de afwerking en levensduur. Een goede zaagsnede is de basis van een mooie afwerking. Voor elke toepassing kan u bij RG Bouwmachines terecht voor het ideale zaagblad. Werkt u met een slijpmolen? Dan hebben we Montolit diamantschijven van 85mm, 110mm tot 125mm diameter. Dit voor glasmozaïeken, glastegels, faience tegels, keramische tegels en 2cm dikke tegels. Deze Montolit zaagbladen kunnen zowel droog als nat gebruikt worden. Heeft u een tegelzaagmachine? Bij ons vindt u Montolit diamantzaagbladen van 180mm tot 350mm diameter, voor alle toepassingen zoals graniet, natuursteen, kleiklinkers, keramische tegels,… met een gegarandeerde mooie zaagsnede en lange levensduur.