Plaatsing

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nemo Grabo Pro
  Nemo Grabo Pro
  € 410,19 € 339,00
  Quickview
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gerelateerde Categorieën

183_tondo_work_1
raimondu_071870_DNG_rls_vite_RGB

Plaatsing

XXL-tegels plaatsen is waarschijnlijk het belangrijkste deel van je job als tegelzetter. Je klant kijkt misschien wel levenslang op de vloer- of wandafwerking die jij hebt geplaatst. RG Bouwmachines vereenvoudigt deze grote verantwoordelijkheid dankzij slimme ‘XXL tile tools’.

 • De CAM MK3 werkkar is zo gemaakt dat je de grootformaat tegel gemakkelijk kan transporteren op de werf, maar ook eenvoudig kan verlijmen terwijl de tegel rust op het RAIMONDI EASY MOVE draagkader.
 • XXL-tegels plaatsen is net zoals bij klassiek tegels: 100% verlijming is jouw garantie naar de klant toe.
 • In tegenstelling tot een klassieke tegel zijn de XXL-tegels heel wat groter waardoor de kans op breuk toeneemt. Door gebruik te maken van de Raimondi E-fox of Montolit Battile kan je alle luchtbellen in de lijm wegtrillen.
  • De tegels mooi naast mekaar uitlijnen wordt dankzij de Raimondi Closer echt kinderspel.
  • En als kers op de taart, om alle tegels mooi gelijk te krijgen is er het Raimondi levelling systeem om de allerbeste, perfecte geplaatste tegel aan jouw klant af te leveren.

  Gereedschap kopen voor het plaatsen van XXL-tegels kan in de winkel van RG Bouwmachines, of online via deze webshop. Jouw geliefde tegelgereedschap wordt zo in een mum van tijd aan jouw voordeur afgeleverd!

  Recently Viewed
  No recently views items
  Alles wissen