RAIMONDI RAIZOR COMPLETE SET

€ 666,77 € 551,05
SKU
RA433CR R

MEER MOGELIJKHEDEN EN NOG MAKKELIJKER IN GEBRUIK

  • Voor tegels van 3 tot 12mm
  • Complete set, tot 330cm versnijden
  • Inclusief handige draagtas & tang voor tegels tot 6mm
  • Optionele tang voor tegels van 6 tot 20mm apart verkrijgbaar
  • Extra verlengstuk 1m lengte optioneel

 

 

 

 

 

Raimondi Raizor Snijsysteem voor het snijden van groot formaat tegels tot 332 cm (447 cm met optionele verlengstuk).
De stevige zak beschermt het product en maakt het gemakkelijk om het te dragen. Het heeft verstelbare compartimenten en een binnenzak voor het plaatsen van persoonlijke spullen of werkgereedschap.
Geleiders zijn gemaakt van stevige aluminium profielen, elk met 3 vlekvrije zuignappen Ø 88 mm - 6 zuignappen in totaal.


De zuignappen voorkomen dat de snijgeleider tijdens het snijden verschuift, waardoor de maximale precisie wordt gegarandeerd. Bovendien voorkomen ze dat de snijgeleider omvalt, ongeacht de druk die tijdens het snijden wordt uitgeoefend. Zo kunnen zelfs dikkere tegels worden gesneden.


De handgrepen van de zuignappen voeren een 180°-beweging uit om de snij-inrichting niet te verstoren.De snij-unit is gemaakt van gegoten aluminium en loopt op de geleider dankzij 3 polyoxymethyleen (slijtvast materiaal) wielen; elk voorzien van twee interne lagers.

 Het is voorzien van een fijn afstelsysteem (fabrieks gekalibreerd) waardoor de snij-unit perfect kan worden gekoppeld aan de geleider. Dit maakt het mogelijk om zowel elke vorm van speling te elimineren als het wolfraamcarbide snijwiel perfect af te stemmen op de geleider, wat resulteert in een maximale efficiëntie, precisie en kwaliteit van de snede.


Voor het snijden van tegels die dikker zijn dan 6 mm gebruikt u de grote breektang (accessoire 169TM01AN). Gemaakt van stevig gegalvaniseerd staal zijn ze voorzien van een knop om progressieve en precieze druk uit te oefenen op de snijlijn.
Het extra verlengstuk met een snijlengte van 103 cm, laat het RAIZOR-systeem toe om een maximale snijlengte van 447 cm of 275 cm te bereiken.
Voeg de POWER-RAIZOR (accessoire) toe voor het doorslijpen (45°/90°/180°) met een diamantschijf.


De set wordt standaard geleverd met 2 geleiders van 160cm die aan elkaar kunnen gekoppeld worden, een snij-unit en  de SNAP breektang voor 3-12 mm dikte tegels.

Meer informatie
SKU RA433CR R
EAN 8050532001312
Merk Raimondi
Onderdelen beschikbaar Ja
Weight 9.500000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RAIMONDI RAIZOR COMPLETE SET
Recently Viewed
No recently views items
Alles wissen