XXL formaat

Filteren

XXL-tegels bewerken doe je met het juiste gereedschap! De voordelen van onze XXL tools op een rij…

En plots sta je daar op de werf met tegels in je handen van maar liefst 3m20 hoog en een dikte van amper 6mm….

XXL-tegels zijn op geen enkele manier te vergelijken met klassieke vloer- of wandtegels. Van productieproces over transport tot plaatsing: alles is anders bij tegels in XXL-formaat dan dat wat je reeds dacht te kennen.

Wil je XXL-tegels correct verwerken en plaatsen, dan moet je beschikken over kennis van zaken én het juiste gereedschap! We hebben het over meer dan enkel lijm of voegsels; de juiste tools om XXL-tegels te verplaatsen, te versnijden en te plaatsen zijn onontbeerlijk!

XXL-tegels zijn prijzig. Vat je project dus steeds goed geïnformeerd aan. RG Bouwmachines staat je bij met gericht advies tijdens de voorbereidingen, tijdens het verwerken van XXL-tegels op de werf, tot en met het afleveren van de werf.

Speciaal voor de verwerking van XXL-tegels heeft RG Bouwmachines in samenwerking met haar partners Raimondi en Montolit een volledig XXL-gamma op maat uitgewerkt. Deze tools zijn te verkrijgen in onze winkel, of kunnen online besteld worden via deze webshop. Jouw geliefde en onmisbare XXL tegelgereedschap wordt zo in een mum van tijd aan jouw voordeur afgeleverd!

Recently Viewed
No recently views items
Alles wissen