Raimondi levelling

Selecteer een categorie

Hoe werkt RLS?

Ontwikkeld in Italië door de familie Raimondi én geproduceerd in Italië, vormen de Raimondi Levelling Systems de enige echte originele levellingsystemen op de markt. 

De levellingsystemen van Raimondi staan garant voor 100% goede kwaliteit, en geven geen schade aan tegels of breuk bij de plaatsing.

Raimondi RLS Levelling is een klassieker die we al meer dan 10 jaar met succes verkopen bij RG Bouwmachines. Het systeem werd reeds meerdere malen gekopieerd maar nooit geëvenaard, en is geschikt voor zowel wand- als vloertegels met een verbluffend resultaat!

Raimondi RLS Levelling is geschikt voor tegels van 3 tot 12mm tegeldikte en in verschillende voegbreedtes beschikbaar. Tegels van 12 tot 20mm kunnen geplaatst worden met clips in voegbreedte 1.5 mm.

 

Raimondi RLS Vite is de meer verfijnde versie van de RLS CLASSIC, en garandeert een nog perfectere plaatsing. Bovendien geeft de Raimondi RLS Vite je meer feeling met de tegels, ideaal voor de plaatsing van ultradunne XXL-tegels.

Raimondi RLS Vite is beschikbaar voor zowel wand- als vloertegels en dit in verschillende voegbreedtes en opties.


Hoe gebruik je RLS? 

Geschikt voor zowel wand- als vloertegels met een verbluffend resultaat.

Raimondi RLS Levelling is een klassieker die we al meer dan 10 jaar met succes verkopen bij RG Bouwmachines. Meerdere malen gekopieerd, maar nooit geëvenaard!

Raimondi RLS Levelling werkt voor tegels van 3 tot 12mm tegeldikte en is in verschillende voegbreedtes beschikbaar.

Tegels van 12 tot 20mm kunnen geplaatst worden met clips in voegbreedte 1.5mm.

 

Wat is RLS Vite en hoe gebruik je RLS Vite?

De Raimondi RLS Vite is de meer verfijnde versie van de RLS CLASSIC en garandeert een nóg perfectere plaatsing. RLS Vite geeft je bovendien meer feeling met de tegels en is bijzonder geschikt voor het plaatsen en levellen van ultradunne XXL-tegels.

De Raimondi RLS Vite is zowel voor wand- als vloertegels beschikbaar en dit in verschillende voegbreedtes en opties.

Je kan de Raimondi Levelling Systems kopen in onze winkel van RG Bouwmachines of online via deze webshop. Wij garanderen een vlotte levering aan huis zodat je snel met de favoriete tegelgereedschap aan de slag kan!

 

Recently Viewed
No recently views items
Alles wissen