Over ons

RG Bouwmachines  ontstond in 1956 als onderdeel van RG Tegelfabriek: fabrikant, groothandel en later als distributeur van vloer- en wandtegels. RG Tegelfabriek merkte al snel een grote vraag op vanuit de aannemers, vloerders en tegelzetters. Een nood aan slimme oplossingen, betrouwbare machines en handige tools voor het plaatsen van deze tegels. RG Bouwmachines was geboren…

IMG_3742
IMG_3731
DSC2302_1
DSC2318_1

Door de bestaande contacten vanuit de tegelwereld verliep de opstart van RG Bouwmachines vlot. Zo was de sterke samenwerking met Raimondi en Montolit vanaf dag 1 een feit. Een gelukkig huwelijk dat tot op heden trots standhoudt.

 

Vandaag is het de derde generatie die RG Bouwmachines  draagt. En het gamma is doorheen de jaren gegroeid: dit terwijl we steeds trouw blijven aan onze basiswaarden. Het zijn immers deze waarden en troeven die RG Bouwmachines sinds 1956 succesvol maken:

 

  1. Demonstraties op de werf zelf. De beste en betrouwbaarste leerschool.
  2. Een up-to-date kennis van de materialen die tegelzetters plaatsen.
  3. Experience-based. We bieden enkel machines en tools aan waar we zelf ervaring mee hebben.
  4. Een excellente service voor en na verkoop. Dit is waar we dagelijks naar streven: aangevuld met advies op maat van de klant en zijn projecten.
  5. Onze huismerken Raimondi & Montolit zijn gewaarborgd met 2 jaar garantie. Niet slecht, toch?

 

Heb je nog vragen, of zie je binnenkort één van onze bouwmachines op jouw werf? Dan staat één van onze gasten voor je klaar met een kop koffie en persoonlijk advies in onze winkel in Zandhoven. Of bekijk ons gamma gewoon van waar je zelf wil via onze webshop

 

Tot binnenkort,

 

David Vergauwen

Zaakvoerder RG Bouwmachines
Recently Viewed
No recently views items
Alles wissen