Nemo Grabo

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een NEMO GRABO? 

Nemo Grabo is ‘s werelds eerste elektrische handvacuümzuiger die 80% van alle oppervlaktes vacuüm zuigt. Het biedt een nieuwe en revolutionaire manier om bv. glas, tegels, beton, sandwichpanelen, hout, gipsplaten,… te tillen.

Bestel de elektrische handvacuümzuiger van Nemo Grabo online via deze webshop en je ontvangt je geliefde tegelgereedschap in een mum van tijd bij je thuis. Of kom langs in de winkel van RG Bouwmachines natuurlijk!

Grabo productkwaliteit en ontwikkeling.

Nemo Power Tools bouwt hoogwaardige premiumtools die zijn gebouwd om lang mee te gaan en iedere klus te klaren. Elk product is het resultaat van engineering, ontwikkeling en het jarenlang testen van de producten, waardoor non-stop kwaliteit ontstaat.


NEMO GRABO wordt in eigen huis vervaardigd in onze eigen fabriek, waar we de volledige cyclus van productie en kwaliteitscontrole zelf regelen. Er worden geen externe partijen gebruikt bij de productie, assemblage, testen en verpakken van NEMO GRABO. Elke NEMO GRABO is gemarkeerd met een serienummer en afzonderlijk getest op druk en sterkte voordat deze wordt verpakt voor levering.

Daarnaast worden verschillende eenheden van elke productiepartij getest tot vernietiging in ons eigen laboratorium.

 

 

Woninginrichters en interieurbouwers

Veilig hout, balken, gipsplaten, multiplex verplaatsen en tevens het risico van breuk tot een minimum beperken.

Sneller en veiliger werken, De NEMO GRABO is daarvoor het ideale gereedschap.

Tegels, natuursteen en andere vloeren

De NEMO GRABO maakt het tillen en plaatsen van tegels, natuursteen en hout een fluitje van een cent, of u nu een vloer legt of wanden bedekt. De NEMO GRABO minimaliseert de schade aan uw producten, maximaliseert uw rendement en de verminderd de fysieke werkbelasting.

Ramen en deuren

Met gemakt van de NEMO GRABO kunnen ramen, deuren en andere producten met gemak verplaats en of verwijderd worden.
Dit zowel met het ergonomische handvat of de standaard meegeleverde hijsbanden.

Grabo

Grabo® is uitgevonden en ontwikkeld door Nemo Power Tools Limited, een toonaangevende ontwikkelaar van diverse eersteklas elektrische gereedschappen voor professionals in meerdere industrieën. Nemo Power Tools is gevestigd in Hong Kong, met ontwerp- en verkoopkantoren in Israël, de VS en Australië.

 

Hun elektrisch gereedschap werd oorspronkelijk op maat ontworpen en gebouwd voor wetenschappelijke en overheidsorganisaties vanaf 2010. Voordat ze hun eigen lijn van in massa geproduceerde gereedschappen creëerden, ontwikkelden Nimo Rotem en Oleg Zhukov op maat gemaakte elektrische gereedschappen voor de Amerikaanse marine, de Israëlische defensiemacht en andere klanten met unieke eisen. In 2013 is besloten om de technologie aan te passen aan het commerciële gebruik en onze eigen lijn van premium producten te lanceren.

 

Sindsdien heeft Nemo Power Tools een breed scala aan elektrisch gereedschap en accessoires ontwikkeld. Onze eerste productlijn omvatte snoerloze waterdichte gereedschappen voor de commerciële duik- en offshore boorindustrie, duiklampen, lasers en andere maritieme apparatuur.

 

ze werken samenwerken met hun partners en klanten om beter te begrijpen wat ze nodig hebben om hun werk sneller en gemakkelijker uit te voeren. innovatie in combinatie met de wens om de klanten te voorzien van nuttige, hoogwaardige producten betekent dat ze nieuwe technologieën in hun producten integreren.

Nemo Power Tools maakt gebruik van technologieën die over het algemeen te vinden zijn in meer high-tech producten: batterijen en elektronica uit de drone-industrie, koeltechnologie uit de computerindustrie en afdichtings- en fabricagemethoden uit de scheepvaartindustrie.

 

hun ervaring met producten die gemaakt zijn voor de meest extreme omstandigheden op aarde heeft hen geholpen kwaliteitsproductielijnen te bouwen met compromisloze kwaliteitscontroles, test- en engineeringmogelijkheden.

 

Sinds de oprichting in 2014 hebben ze hun productlijn uitgebreid met een breed scala aan zware gereedschappen voor gebruik boven en onder water, waaronder verschillende modellen boren, slagmoersleutels, slagboormachines, haakse slijpers en hamerboren.

 

Grabo is een gepatenteerd idee van de oprichter Nimo Rotem. Een revolutionair nieuw gereedschap dat kort na de release in 2019 in meerdere landen een bestseller is geworden.

 

ze zijn er trots op samen te werken met meer dan 150 distributeurs in 45 landen, die Grabo en andere Nemo-gereedschappen naar hun lokale dealers en klanten brengen.

Recently Viewed
No recently views items
Alles wissen