RAIMONDI TIP TOP VERSTEK KLEMMEN

€ 346,98 € 286,76
SKU
RA171TG RAI

Makkelijk en mooie verstekken verlijmen voor bijvoorbeeld keuken, badkamerbladen & traptreden

  • Onbeperkt verlijmen van verstekken in combinatie met BM180 werktafel
  • Volledig instelbaar van 30 tot 300mm hoogte
  • Wordt geleverd per paar

TIP-TOP KLEMMEN VOOR HET VERLIJMEN VAN VERSTEKKEN VOOR TRAPPEN EN BLADEN VAN ELKE LENGTE

 

De tip-top klemmen zijn ontworpen om te werken met volledige zichtbaarheid van de hoek op tegels en stenen van elke lengte. Het stelt de gebruiker in staat om de hoek te zien zonder dat hij hoeft te buigen. Onafhankelijke dubbele micro metrische aanpassingen (verticaal naar boven en naar beneden/ horizontaal naar achteren en naar voren) maakt het mogelijk om gemakkelijk de perfecte hoek te creëren.

Geen lengtebegrenzing van de tegels maakt het ook perfect voor groot formaat tegels.

Als algemene richtlijn raden wij aan om een paar (1 kit) te gebruiken op tegels of stenen met een lengte tot 200 cm (6,6'). Voor langere tegels voegt u gewoon extra eenheden toe.

Schuifverstelling voor randen van 30 tot 300 mm (1 3/16" - 12").

Treden/opmaten (prestaties): maximale lengte van de tegels: ∞ (oneindig/ geen beperking van de lengte);

Maximale tegeldikte: 3 cm.

Ook geschikt voor hoeklijmen (3 tegels).Er zijn minstens twee kits (4 toestellen) nodig om deze handeling uit te voeren. Ze dragen bij tot een perfecte gewichtsverdeling om de tegels op hun plaats te houden. De 2 vlekvrije rubberen zuignappen (Ø 88 mm) waarmee elk apparaat is uitgerust, helpen om ze op hun plaats te houden terwijl ze naar boven en weer naar voren worden gebracht door middel van microverstellingen.

Zwarte referentiebanden maken het gemakkelijk en snel om de toestellen op de juiste plaats op de tegels te plaatsen. TIP-TOP is ontworpen om op de bovenkant van de tegels te werken. De tegels moeten op een stabiele, stevige en voldoende grote tafel worden geplaatst. Wij raden aan om één of meerdere BM180PLUS of BM180MkII tafels te gebruiken (werkbladafmetingen tot 360×150 cm en zelfs meer indien nodig). Elke TIP-TOP kit bestaat uit twee apparaten/ units. TIP-TOP is extreem compact en licht (6,2 kg per paar/ kit) voor het gemak van opslag en transport.

Meer informatie
SKU RA171TG RAI
EAN 8050532005686
Merk Raimondi
Garantie 24 maanden
Aantal per verpakking 1st
Hoogte verstelbaar tussen 30 - 300mm
Weight 8.500000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RAIMONDI TIP TOP VERSTEK KLEMMEN
Recently Viewed
No recently views items
Alles wissen