EASY -MOVE 150 MET VACUUM ZUIGNAPPEN

€ 993,03 € 820,69
SKU
RA432EM04V15

De EASY-MOVE 150 draagkader met vacuum zuignappen neemt met gemak en zekerheid gladde en gestructureerde tegels op tot 150cm.

EASY-MOVE 150 CM MET RV175 VACUÜMZUIGNAPPEN is een set draagbaren met vacuümzuignappen voor tegels tot 150 cm lang.

De aluminium profielen met een vaste lengte van 150cm zijn uitgerust met 4 "RV175" vacuümzuignappen (2 op elk profiel), perfect voor vlakke als gestructureerde tegels. De zuignappen zijn voorzien van een vacuümmeter, een vlekvrije rubber ( gemakkelijk te vervangen in geval van nood) en een corrosiebestendig vacuümventiel.   De zuignappen zijn kantelbaar (+/- 3,5°) om zich aan te passen aan de uiteindelijke kromming van de plaat en om te garanderen dat de perfecte grip in elke situatie. Deze functie is vooral nuttig voor structuurplaten.

Maximale veiligheid wordt bereikt dankzij de vacuümmeters (in beschermde positie geplaatst) die constant het vacuümniveau aangeven. Het pompsysteem maakt het mogelijk om het vacuümniveau op elk moment aan te passen, ook wanneer uw tegel reeds aan de drager hangt.

Elke vacuüm-zuignap kan eenvoudig over de gehele lengte van het aluminium worden verplaatst. Ze zijn allemaal in lijn gepositioneerd om het gebruik van de EASY-MOVE 150 ook op beperkte breedte mogelijk te maken. (minimale breedte 19 cm).  De 4 schuifgrepen, voorzien van anti-slip en vlekvrije rubber, zorgen voor de beste ergonomie, zelfs voor een wandinstallatie. Elke handgreep is voorzien van een zachte rubberen grip;

Het kan gebruikt worden in combinatie met de EASY-MOVE MkIV dwarsbalken (verkrijgbaar als optie),

Alles is gemakkelijk te monteren en te verwijderen, dankzij het snelsluitsysteem en met veiligheidshaken voor extra veiligheid.  De  zuignappen zijn uitgerust met kunststof beschermingen en de set wordt geleverd met een gebruiks- en onderhoudshandleiding.

Meer informatie
SKU RA432EM04V15
EAN 8050532016989
Merk Raimondi
Productsoort Hefsysteem
Geschikt voor Wandtegels, Vloertegels, Grootformaat tegels, Keramische tegels, Dunne keramische tegels
Onderdelen beschikbaar Neen
Weight 104.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:EASY -MOVE 150 MET VACUUM ZUIGNAPPEN
Recently Viewed
No recently views items
Alles wissen